+ 072 220 606 uslugaplus@outlook.com
+ 072 220 606 uslugaplus@outlook.com

УСЛУГАТА ЗА ТРАНСФЕР НА ПАРИ ЈА ИЗВРШУВАМЕ СЕКОЈ ДЕН ОД 08 ЧАСОТ ДО 23 ЧАСОТ. УСЛУГАТА ПОСЛЕ 16 ЧАСОТ И ВО САБОТА И НЕДЕЛА СЕ ДОПЛАЌА 300 ДЕНАРИ