+ 072 220 606 uslugaplus@outlook.com
+ 072 220 606 uslugaplus@outlook.com

Услуга плус - Битола

Уплата и Документи

Услуга Плус го штеди вашето време, сите потребни документи
ние ги изготвуваме и уплаќаме за вас.

Ria Money Transfer

Трансфер на пари

Трансферот на пари Ви е достапен од 8 часот до 23 часот. Услугата после 16 часот се наплатува 200 денари. После испраќањето на Вашите лични податоци
Ве молиме јаветесе на телефонскиот број 072 220 606. Ве молиме бидете внимателни за точноста при внесување на личните податоци!

МЕБО 2012 - Охрид

Плати Онлајн!

Управување и одржување на објекти
Телефон за контакт +389 78 842 419

СН сервис - Битола

Плати Онлајн!

СН Сервис го менува значењето на станбениот влез. Го претвора во чист, светол и функционален дел од вашиот дом
Телефони за контакт:
+389 47 50 50 50
+389 77 90 07 98

ФРЕШ клининг и сервис

Плати Онлајн!

Сервис за чистење и одржување,
Телефон за контакт:
+389 75 277 774

ИНДОМУВАЊЕ

Плати Онлајн!

Управител за станбени згради,
Телефон за контакт:
+389 70 316 962