+ 072 220 606 uslugaplus@outlook.com
+ 072 220 606 uslugaplus@outlook.com

ПАТНИЧКО ЗДРАСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ

Во соработка со меѓународната асистентска куќа Assistence CORIS Ви овозможуваме:
  итна медицинска услуга ,
осигурување од незгода,
други трошоци,
багаж и замена на патни документи,
останати услуги во цел свет,
24 часа на ден, 365 дена во годината.